-
RSS

Recente posts

Heldenreis in Praktijk

Categorie├źn

training heldenreis
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Heldenreis in Praktijk

Mijn acteer- en zangwerkzaamheden hebben vaak een maatschappelijk connotatie. Zingen voor de aller kwetsbaren in verpleeg-en verzorgingstehuizen; workshop acteren voor verstandelijk uitgedaagde gasten ; theatrale taallessen voor analfabete inburgeraars ; ik doe het graag en met liefde en koop zo stiekem mijn schuldgevoel af over een beroep wat doorgaans nogal op de eigen navel gericht is.

Natuurlijk ligt dit geheel in het verlengde van wat mij vooral aan acteren fascineert: de mens en zijn psyche en hoe deze zich bemoeit met het handelen en wandelen van ons.

Dat ik daarvoor mijn talent om in een ander te duiken kan aanwenden, is erg fijn. Al 10 jaar duik ik met Yvet van Geest van Advies en Consultancybureau KSH in de hoofden van grensoverschrijdende types en welk gedrag je het slimst en effectiefst daar tegen over kan zetten, dit alles voor mensen die werkzaam zijn in de Jeugdzorg. Om mijn professionaliteit als ( mede-)trainer te vergroten heb ik in 2009 de Academie voor Coaching en Counseling gevolgd. Het certificaat voor mijn afgeronde opleiding tot trainingsacteur had ik al.

Sinds oktober 2016 ben ik een intensief samenwerkingsverband aangegaan met Ingelise van Tijn en geven we samen de workshop Heldenreis in Praktijk vorm.  Na een aantal interessante try-outs voor diverse doelgroepen ( VWO scholieren/ jong volwassenen/ volwassenen) gaan we deze zomer officieel van start met onze eerste reeks trainingen, die speciaal op maat zijn gemaakt voor onze eerste officiële opdrachtgever.

De Heldenreis in Praktijk training laat je ( her-) kennismaken met je intrinsieke motivatie ( ook wel PASSIE genoemd) en hoe je deze kan aanwenden om te doen waar je goed in bent, wat bij je past en waar je van geniet. Daar wordt je namelijk gelukkig van. En geluk, lieve lezers van mijn eerste blog, is misschien wel de belangrijkste energiebron op deze menselijke warboel van een aarde.

0 Reacties op Heldenreis in Praktijk:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint