Saskia van engeland artistE 06 4280 1951 info@saskiavanengeland.nl sasontour@yahoo.com

En dan is het 2020 en de wereld leek stil te staan. Verguld met opnames van BET, geheel corona proof opgenomen. Het is nu mei 2021 en we beginnen ons langzaam weer te openen. En als je me eigenlijk helemaal niet kent stel ik me graag voor! Zie hier de popelende artiest tijdens de nadagen van een pandemie. 

  1. Laatste wapenfeit: Juni 2020 . Opnames van BET, 2 jaars HKU film van Jottum Kok. Ik speel een getormenteerde moeder in deze kleine, stemmige film.  De waanzinnige poster is van David Lvov.  Ook linkjes naar meest recente rollen in bedrijfsfilms, 2018/2019. Alles en meer ook te bekijken op mijn Youtube kanaal Saskia van Engeland! 

Van gebotoxte Gooise vrouw tot truckchauffeur; van flamboyante oma tot maniakale manager, alle rollen even leuk. Hier mijn meest recente SHOWREEL:

Veruit een van de leukste opnames waren die van Het Grote Sinterklaasfeest 2017. Drie dagen In de Utrechtse Jaarbeurs met 3.000 kinderen per show en daar werd dan de televisieregistratie van gemaakt. Enorm verguld met mijn heerlijke flamboyante act samen met de Hoofdpiet.

KinderTV - Jeugdtelevisie - Kom maar door met die rollen, want heerlijk om te doen!

Ook eens leuk: een kijkje àchter de schermen van ZAPPMMYSTERIE dankzij EDE-TV .

Voorts mijn allereerste tv rol: Op de legendarische zondagmorgen televisie van de VPRO. Eerst in Woensdag Wonderdag en daarna in Vandaag Gebeurt Het! Beide van de onvolprezen  Frans Lasès.

Verder op deze pagina ik als moordende toiletjuf waarvan de Gebroeders Ko voor haar part de pot op kunnen! Waarin regisseur Andre Broertjes ons wederom  meeneemt in zijn morbide fascinatie voor de moord-jeugdtelevisie combinatie.