Saskia van engeland artiestE 06 4280 1951 info@saskiavanengeland.nl sasontour@yahoo.com

FREDDY UND DIE DÜSENJÄGER    

 In 2021 vieren we ons 25-jarig jubileum!  En tijdens het repeteren met deze heerlijke mannen weet ik weer waarom ; we kenne mekaar. Het voelt vertrouwd; zoveel jaren, zoveel liefdes, zoveel leven in de brouwerij. Fred Kienhuis maakte een volledige registratie van het eerste optreden van deze jubileumtour, afgelopen 21 juli in de Roode Bioscoop. We wachten natuurlijk met smart op de afwerking en het moment dat we dit concert kunnen laten zien en horen.  Foto's Ria Baerts Longuet. Info en boekingen noch immer bij mij. 

Najaar 2020. Moedig Voorwaarts! Is de dappere titel van de Hommage die maar liefst 19 artiesten-ensembles brachten aan Felix Strategier, spullenbaas en hoeder van de kunsten in de Roode Bioscoop. Als ex- Garagepoes zijnde speelde ik samen met Terts Brinkhoff, Niels Brouwer en Louis Ter Burg oude meuk en nieuwe jasjes. Phonefilm: B. van Ittersum.

Voorjaar 2019. Wat een grote eer dat ik tijdens de Alles Kleeft Tour van de Raggende Manne tot het gezelschapje gastzangers behoor. In Deventer met Frans de Wit en Ella Wonder, in Alkmaar met Ro Krom en Thijs Heij in Amersfoort met Pierre van Duijl en Bert Kuizenga en de dernière in Enschedé met weer Frans de Wit , mooi rond. Heerlijke explosies van liefde, woede en muziek. Geert- Bob Fosko -Timmers stierf een klein jaar later, feb.2020.

Foto’s banner : Peter Putters

Hier een potpourri van allerlei zangdingen; meest recente wapenfeit: mee ragge met de Raggende manne. Maar ook van gelegenheidsduo tot impressie van Sas' Mobiele Muziekboxje en meer gekkigheid. Zoals de heerlijke clip die ik met Barbara van Ittersum in de vroege februari vrieskou van 2017 gewoon in eigen huis en tuin heb opgenomen. De audio komt van Mike Meijer. En daar zijn ook weer filmpjes van. Of een heel dierbaar filmpje wat Linda Briganti Kroon maakte tijdens een Club Matilde ( Santing) middag in de zomer van 2018.  En oude doos dinges. Plezier ermee!

Er komen en gaan samenwerkingen. Hier een klein overzicht van wat was.

Van 2010 tot 2015 mocht ik me Diva Dichtbij noemen. Zingen in verzorgingstehuizen  was prachtig om te doen.