Saskia van engeland artiestE 06 4280 1951 info@saskiavanengeland.nl sasontour@yahoo.com

Of ik nu Solo zing met een bandje of met de ènige Amsterdamse band met Duitse Na-oorlogse Salonpopmuziek Freddy und die Düsenjäger; ik kan het niet zonder HARTSTOCHT.  Allereerst....Freddy und die Düsenjäger met een van de eerste promo-foto's uit 2001 en een van de laatste wapenfeiten: Het Boekenbal van 2016 had als thema Duits!

Wat een grote eer dat ik tijdens de Alles Kleeft Tour van de Raggende Manne tot het gezelschapje gastzangers behoor. In Deventer met Frans de Wit en Ella Wonder, in Alkmaar met Ro Krom en Thijs Heij in Amersfoort met Pierre van Duijl en Bert Kuizenga en de dernière in Enschedé met weer Frans de Wit , mooi rond. Heerlijke explosies van liefde, woede en muziek. Dit alles maart, april, mei 2019. LANG ZULLE ZE LEVE!

Foto’s banner : Peter Putters

Hier een potpourri van allerlei zangdingen; meest recente wapenfeit: mee ragge met de Raggende manne. Maar ook van gelegenheidsduo tot impressie van Sas' Mobiele Muziekboxje en meer gekkigheid. Zoals de heerlijke clip die ik met Barbara van Ittersum in de vroege februari vrieskou van 2017 gewoon in eigen huis en tuin heb opgenomen. De audio komt van Mike Meijer. En daar zijn ook weer filmpjes van. Of een heel dierbaar filmpje wat Linda Brigantie Kroon maakte tijdens een Club Matilde ( Santing) middag in de zomer van 2018.  En oude doos dinges. Plezier ermee!

Er komen en gaan samenwerkingen. Hier een klein overzicht van wat was.

Van 2010 tot 2015 mocht ik me Diva Dichtbij noemen. Zingen in verzorgingstehuizen  was prachtig om te doen.