2022 - zingen in de zon. Sinds januari verblijf ik regelmatig in Portugal en zing daar zoveel mogelijk. Kijk maar!

Check out my Singing Showreel: a potpourri of the things I sing with my friend my music box.

YOu can book me for private parties or any occasions you need a fun and independent singer. Repertoire : pop, rock, jazz and disco! sasontour@yahoo.com

some people's reaction :""Saskia treedt op met bevlogenheid, humor, en de juiste interactie met het publiek. Ze brengt met haar gevarieerde repertoire altijd weer tekst- en stemvast. et een ontwapende eigenheid en aanstekelijk enthousisme, Komt dat zien! Erik,""

"Saskia performs with enthusiasm, humor and the right amount of interaction with the audience. She always brings het varied repertoire with a disarmaing individuality and contagious eenthusiasm. Come and Se! Erik.

Ëvery afternoon we join Saskia singing , is full of joy and fun.. She sings really everything!, From jazz to chansons, from fado to disco. A great artist! Love it, Janine""

 

 

Afscheid van FREDDY UND DIE DÜSENJÄGER    

 In 2021 vierden we ons 25-jarig jubileum en besloten tevens dat het mooi was geweest. Aber schön war es doch.....En tijdens het repeteren met deze heerlijke mannen weet ik weer waarom ; we kenne mekaar. Het voelt vertrouwd; zoveel jaren, zoveel liefdes, zoveel leven in de brouwerij. Eeuwig dankbaar voor de muzikale avonturen met de lieve Friedrich 'Freddy' Hlawatsch, Hans Boersma, Louis ter Burg, Huub Urlings en Bart de Ruiter. Fred Kienhuis maakte een volledige registratie van het laatste optreden van FudD, afgelopen 21 juli in de Roode Bioscoop.   Foto's Ria Baerts Longuet.

Najaar 2020. Moedig Voorwaarts! Is de dappere titel van de Hommage die maar liefst 19 artiesten-ensembles brachten aan Felix Strategier, spullenbaas en hoeder van de kunsten in de Roode Bioscoop. Als ex- Garagepoes zijnde speelde ik samen met Terts Brinkhoff, Niels Brouwer en Louis Ter Burg oude meuk en nieuwe jasjes. Phonefilm: B. van Ittersum.

Voorjaar 2019. Wat een grote eer dat ik tijdens de Alles Kleeft Tour van de Raggende Manne tot het gezelschapje gastzangers behoor. In Deventer met Frans de Wit en Ella Wonder, in Alkmaar met Ro Krom en Thijs Heij in Amersfoort met Pierre van Duijl en Bert Kuizenga en de dernière in Enschedé met weer Frans de Wit , mooi rond. Heerlijke explosies van liefde, woede en muziek. Geert- Bob Fosko -Timmers stierf een klein jaar later, feb.2020.

Foto’s banner : Peter Putters

Hier een potpourri van allerlei zangdingen; meest recente wapenfeit: mee ragge met de Raggende manne. Maar ook van gelegenheidsduo tot impressie van Sas' Mobiele Muziekboxje en meer gekkigheid. Zoals de heerlijke clip die ik met Barbara van Ittersum in de vroege februari vrieskou van 2017 gewoon in eigen huis en tuin heb opgenomen. De audio komt van Mike Meijer. En daar zijn ook weer filmpjes van. Of een heel dierbaar filmpje wat Linda Briganti Kroon maakte tijdens een Club Matilde ( Santing) middag in de zomer van 2018.  En oude doos dinges. Plezier ermee!

Er komen en gaan samenwerkingen. Hier een klein overzicht van wat was.

Van 2010 tot 2015 mocht ik me Diva Dichtbij noemen. Zingen in verzorgingstehuizen  was prachtig om te doen.