Of ik nu Solo zing met een bandje of met de ènige Amsterdamse band met Duitse Na-oorlogse Salonpopmuziek Freddy und die Düsenjäger; ik kan het niet zonder HARTSTOCHT.  Allereerst....Freddy und die Düsenjäger met een van de eerste promo-foto's uit 2001 en een van de laatste wapenfeiten: Het Boekenbal van 2016 had als thema Duits!

Wat een grote eer dat ik tijdens de Alles Kleeft Tour van de Raggende Manne tot het gezelschapje gastzangers behoor. In Deventer met Frans de Wit en Ella Wonder, in Alkmaar met Ro Krom en Thijs Heij in Amersfoort met Pierre van Duijl en Bert Kuizenga.  Heerlijke explosies van liefde, woede en muziek. Dit alles maart 2019. LANG ZULLE ZE LEVE!

Hier een potpourri van allerlei zangdingen; meest recente wapenfeit: mee ragge met de Raggende manne. Maar ook van gelegenheidsduo tot impressie van Sas' Mobiele Muziekboxje en meer gekkigheid. Zoals de heerlijke clip die ik met Barbara van Ittersum in de vroege februari vrieskou van 2017 gewoon in eigen huis en tuin heb opgenomen. De audio komt van Mike Meijer. En daar zijn ook weer filmpjes van. En oude doos dinges. Plezier ermee!

Er komen en gaan samenwerkingen. Hier een klein overzicht van wat was.

Van 2010 tot 2015 mocht ik me Diva Dichtbij noemen. Zingen in verzorgingstehuizen  was prachtig om te doen.